Spuiten
Schade of roest aan je auto kun je bij onze autoschadebedrijf gemakkelijk laten behandelen. In onze plaatwerkerij plamuren en schuren we de aangetaste plekken. Daarna zullen we de auto in onze spuiterij voorzien van een nieuwe laklaag, zodat deze weer is beschermd tegen roest. De laklaag kunnen we spuiten in de oude kleur, maar je kunt ook voor een nieuwe verflaag kiezen.
Uitdeuken
Een ongeluk zit in een klein hoekje. Is er een flinke hagelbui geweest of ontdek je op een morgen opeens een buts in de motorkap? In onze garage zullen we het oppervlak uitdeuken zonder spuiten. Dit is snelle en betaalbare oplossing om kleine deukjes weg te werken, omdat de auto niet opnieuw gespoten of geplamuurd hoeft te worden.

Henk Ploeg autoschade is gespecialiseerd in schadeherstel

Een diepe kras in de lak, een deuk in de motorkap of een scheur in de voorruit? De specialisten van Henk Ploeg Autoschade gaan direct aan de slag om je auto weer als nieuw aan je terug te geven.

Schadeherstel

Schade aan je auto? In onze gespecialiseerde afdelingen zoals de spuiterij, plaatwerkerij en (de)montage-afdeling voeren onze medewerkers alle reparaties aan je voertuig snel en vakkundig uit. Zowel voor particulieren als bedrijven staan we klaar om de personenauto of bedrijfsbus volledig te herstellen, zodat je weer veilig de weg op kunt.

Totaalpakket

Indien gewenst regelen we ook de schade bij je verzekering. We werken samen met alle verzekeringsmaatschappijen. We doen melding van de schade, zodat we direct met de reparatiewerkzaamheden van start kunnen gaan. Kun je niet zonder je auto? Bij ons krijg je gratis vervangend vervoer.

De voordelen van ons autoschadebedrijf:

  directe afhandeling met je verzekering

  4 jaar garantie op schadeherstel

  gratis vervangend vervoer