Voor particulieren en bedrijven

Schadeherstel

Snel en professioneel herstel van je auto volgens de vastgestelde veiligheidseisen? Dan ga je naar ons vakkundige autoschadebedrijf in Leek.

Spuiten
Je auto van een nieuwe laklaag voorzien? In onze eigen spuiterij gaan we aan de slag om je auto van elke gewenste kleur te voorzien.
Uitdeuken
Bij het uitdeuken zonder spuiten is er geen nieuwe laklaag nodig. Deze methode is snel en goedkoper, zodat je je auto spoedig weer terug hebt.

 

Wegens persoonlijke omstandigheden zijn we momenteel gesloten.

Allround schade- en herstelbedrijf

in de regio Groningen, Friesland en Drenthe

 

Schade aan de auto, niemand zit daar op te wachten. Nadat je van de schrik bent bekomen, dringt het pas echt tot je door. Er moeten nu zoveel dingen geregeld worden. Henk Ploeg Autoschade haalt de last van je schouders.

Henk Ploeg Autoschade, tot je dienst

Autoschadebedrijf Henk Ploeg is opgericht in 1986 en sindsdien zijn we uitgegroeid tot een volwaardig herstelbedrijf in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe. Ben je onaangenaam verrast met een deuk in de autodeur, diepe krassen in de laklaag of schade na een ongeval? Henk Ploeg Autoschade knapt je auto weer helemaal op.

Met een goed gevoel weer op weg

Je brengt je auto met een gerust hart naar ons autoschadebedrijf in Leek, want wij zijn gespecialiseerd in autoschadeherstel. Ons bedrijf heeft een werkoppervlak van maar liefst 1000 vierkante meter, waar onze vakbekwame medewerkers in verschillende disciplines hun uiterste best doen om je auto volgens de veiligheidseisen snel en vakkundig weer helemaal op te lappen. Zo hebben we een eigen (de)montage-afdeling, plaatwerkerij, spuiterij en afdeling voor de voorbewerkende werkzaamheden. 

Extra zorg

Na schade alle formaliteiten regelen, waar begin je? Met een telefoontje naar ons autoschadebedrijf. Wij nemen alle zorg uit handen. Echt een auto nodig? Bij ons krijg je gratis vervangend vervoer. Indien nodig regelen wij de schade bij jouw verzekering. Wij werken samen met alle verzekeringsmaatschappijen in Nederland. Daarnaast geven we je 4 jaar garantie op schadeherstel. Zo ga je weer verzekerd de weg op.

We herstellen en repareren onder meer

  krassen

  deuken

  kunststof onderdelen

  ruiten

  velgen

  koplampen

  banden

FOCWA Eurogarant Autoschadecheck